HOME

HET BOEK

DE INHOUD

DE BIJLAGEN

CONTACT

Contact       
Boek bestellen       Het Drawbarboek bestellen


Het Drawbarboek verscheen voor het eerst in januari 1985. Al spoedig daarna verscheen een tweede druk waarvan inmiddels alle exemplaren een weg naar drawbarkunstenaars hebben gevonden.
Het boek is in januari 2005 vernieuwd. De lay-out is gemoderniseerd, de afbeeldingen zijn verbeterd, hoofdstuk 1 is herschreven en diverse formuleringen zijn herzien. Kortom, een danig opgefrist boekwerk.

Het Drawbarboek is gebundeld op A4-formaat en is voorzien van een stevige ringband. Uiteraard is erop gelet dat het boek geopend te plaatsen is op de muziekplank van het Hammond-orgel zonder dat het verkreukelt. Het boek is niet te koop in een boek- of muziekwinkel. U kunt alleen in het bezit komen van dit boekwerk door een e-mail te sturen met uw verzoek en met uw adresgegevens. Klik daarvoor op de button:

 DRAWBARBOEK BESTELLEN 

Ik laat u dan weten hoe de betaling kan plaatsvinden. U komt in het bezit van het drawbarboek voor 18,- (achttien euro). In dit bedrag zijn de kosten voor verpakking en verzending inbegrepen.

Het boek wordt geleverd in enkelzijdige druk. In enkelzijdige druk is telkens alleen de rechterpagina bedrukt. Het boek is daardoor dubbel zo dik, maar er is meer ruimte voor aantekeningen. En hanteert u het in geopende toestand op de orgelplank, dan staan alle teksten en voorbeelden telkens aan dezelfde zijde.
Om alvast met het boek nader kennis te maken kunt u via de volgende button een kijkje nemen in het voorblad, de inhoudsopgave en het voorwoord (pdf-formaat):

 VOORBEELDPAGINA'S 

 


Het adres van deze website over het Drawbarboek is www.mrijkers.com.
Marinus Rijkers.
Disclaimer.